IKLAN SHOPING CART

radio iklan

IKLAN

IKLAN

Monday, March 7, 2016

Montessori Toys and Wooden Education Toys

Assalamualaikum dan Salam sejahtera sahabat semua,

Anak yang baru dilahirkan umpama sehelai kain putih yang menunggu saat untuk dicorakkan ibu bapanya. “Setiap kelahiran (anak kecil) dilahirkan dalam keadaan fitrah.” Ini membawa maksud anak-anak yang dilahirkan ke dunia ini tidak tahu apa-apa, bahkan mereka juga tidak tahu membezakan mana yang baik dan mana yang buruk. Oleh itu, ibu bapalah yang bertanggungjawab untuk membentuk keperibadian anak-anak mereka. Ibu bapa adalah asas dalam menentukan dasar pembinaan akhlak dan sahsiah anak-anak.

Tidak hairanlah setiap ibu bapa ingin melihat anak mereka berjaya di dunia dan akhirat.

KITA SEBAGAI IBU BAPA SEPATUTNYA MAMPU MEMBUAT PILIHAN YANG BIJAK UNTUK ANAK-ANAK KITA.




HANYA IBU BAPA SAHAJA YANG TAHU APA ANAK KITA INGINKAN UNTUK PERKEMBANGAN MINDA MEREKA.

Dalam menjayakan usaha mendidik anak menjadi seorang insan yang berakhlak mulia, anda perlukan pendekatan psikologi. Caranya sungguh mudah tetapi menuntut komitmen tidak berbelah bahagi daripada diri anda sendiri. Gunakan ayat-ayat lembut dan memujuk setiap kali berkomunikasi dengan anak di kala anda berhadapan dengan masalah yang ditimbulkan oleh si manja.

Kanak-kanak memerlukan rangsangan berterusan. Aktiviti ini dapat memberikan kanak-kanak peluang untuk meneroka dunia mereka dalam persekitaran yang selamat
Bayi sedang memerhatikan apa yang ada di sekeliling mereka dan belajar dari persekitaran mereka. Semasa kecil, mainan yang paling merangsang diperbuat daripada hitam dan putih.
Ibu bapa juga perlu memastikan bahawa tidak ada butang kecil atau buah yang kanak-kanak boleh tertelan atau tercekik
Sekitar usia dua belas bulan atau setahun, bayi akan mula berjalan. Mainan pendidikan yang terbaik pada masa ini adalah mereka yang membuat bunyi dan mempunyai warna-warna terang
Pada usia 18 bulan hingga 3 tahun, ia akan menjadi penting untuk menyediakan kanak-kanak dengan mainan pendidikan yang mengajar kemahiran motor dan manipulasi halus
Usia 3 tahun seterusnya, kanak-kanak memerlukan alat permainan untuk pendidikan yang mengajar mereka membaca dan matematik asas skills. Ini adalah seperti mainan menyambung, permainan teka-teki dan juga blok. Dengan cara ini anda akan mengajar anak anda bagaimana untuk menambah dan menolak.
Dengan menyediakan anak anda dengan mainan dan aktiviti pendidikan; anda memberi mereka peluang untuk belajar kemahiran hidup secara asas. Kanak-kanak yang mempunyai alat permainan untuk pendidikan akan kelihatan kurang bosan dan lebih cenderung untuk tidak melakukan masalah lain seperti mudah menangis apabila dibiarkan bermain sendirian.



  • 7 sebab kenapa mainan kayu – Wooden Education Toys menjadi pilihan ibu bapa masa kini.

    1. Melatih anak kita akan menggunakan 100% keupayaan fizikal(movement &motor skill). Anak kita akan terpaksa menggunakan anggota fizikal seperti tangan, jari dan kaki untuk menolak, menarik mengerakkan permainan kerana wooden toys tidak menggunakan bateri untuk bergerak, tiada sebarang button boleh ditekan.

    2. Dapat membantu meningkatkan daya imaginasi anak (Develop Creativity & Imagination.). Dapat melatih imaginasi anak dengan puzzle wooden toys atau mencantum part by part.
    3. Meningkatkan kemahiran berfikir dengan logik (Enhance Logic Skills.)

    4. Anak akan lebih banyak berfikir bila bermain dengan wooden toys (Develop Problem Solving skills.).

    5. Anda akan banyak menggunakan tangan dan mata (Develop Hand Eye Coordination.)

    6. Tidak bertoksik dan selamat pada anak dan enviroment.

    7. Senang di cuci. Kita hanya perlu lap dengan air bersih dan biarkan 

    • Saya cukup rasa seronok, bila makin bertambah ibu bapa yang sedar kebaikkan wooden toys untuk anak2. 
      Pada yang masih tak tahu kebaikkan wooden toys, so saya share pasal wooden toys untuk kesekian kalinya

    • APAKAH KEBAIKKAN WOODEN TOYS :-

      Tahan Lama
      Mainan kayu terbuat dari bahan kayu yang tidak mudah rusak dan patah.

      ü Selamat
      Mainan kayu yang anak-anak mainkan biasanya tidak mengandung potongan kecil atau mudah patah.

      ü Tidak mengandung bahan yang berbahaya.
      mainan kayu yang baik terbuat dari cat non toxic sehingga tidak akan membahayakan anak anda.

      ü Mengaktif, meransang otak.
       membentuk skil pemikiran secara logik serta mengenal objek, dan warna.

      ü Melatih koordinasi mata dan tangan dan meransang motor halus kanak2 kerana mereka akan berusaha untuk memadankan kepingan puzzle ke tempat yg betul serta menggunakan kekuatan jari mereka untuk mengambil kepingan2 kecil puzzle.

      ü Melatih pemikiran logik.
      Melatih kesabaran dan ketabahan kanak2 ketika menyelesaikan sesuatu task.

      ü Meningkat pengetahuan tentang bentuk dan ruang dgn meneliti kepingan dan bentuk2 puzzle.

      ü Meningkatkan kemahiran bermasyarakat dan merupakan peluang yang baik untuk ibu bapa berbual dengan anak2 dan berkongsi menyelesaikan masalah bersama.


    • Tiada suatu pemberian yang lebih utama dari orang tua kepada anaknya selain pendidikan yang baik.” (HR. Al Hakim: 7679).
Kenapa perlu wooden toys daripada dedahkan anak-anak dengan ultraman, power rangers semua tu?



baik ajar anak untuk baca ABC, kira 123, guna daya creativiti dan imaginasi anak yang tinggi boleh uji minda dengan warna warna wooden toys education yang bercolourfull ni. Sangat cantik dan tidak membahayakan anak-anak.


AKTIVITI KANAK-KANAK YANG BAGUS DAN MURAH UNTUK PERKEMBANGAN MINDA!!!
  • Kenapa nak bazirkan duit anda membeli top up bateri AA atau AAA atau orang sebut juga 3A  utk mainkan kereta remote control cthnya .. tapi dengan wooden toys ni semua tu tak perlu. anda tak perlu membeli bateri lagi untuk menggerakkan mainan anak anda seperti barbie doll dll tu.. jimat sungguh jimat
    SOALAN YANG SELALU DITANYA?? kira macam ala2 FAQ la      

    1.      Beli online ke? Kat mana nak beli wooden toys tu?
    Jawapan: beli kat sini lah https://montessoriestoys.blogspot.my sangat murah dan penghantaran sangat cepat. dalam masa 3 hari  sahaja dah sampai.. 

    2.     Berbaloi ke beli wooden toys ni?
    Jawapan: memang sangat sangat berbaloi kerana wooden educations toys yang ada di sini adalah daripada yang terpilih mean selected yang anak- anak anda perlukan dalam meniti perkembangan usia mereka.

    3.      Tak MAHAL ke beli Wooden Toys ini? 
    Jawapan: Tidak.. Tidak sama sekali kerana kami menyediakan belian secara pakej yang mana harga pakej sangat murah jika nak dibandingkan jika anda beli satu per satu. pakej yang kami sediakan juga adalah mengikut kemampuan ibu bapa.


  •      Anda masih tercari-cari permainan pendidikan yang menarik untuk baby dan anak anda dengan harga yang sangat murah dan mampu milik ..kami ada sediakan pakej dengan tawaran istimewa. beli dengan kami dapat hadiah mainan lagi ye... sunguh-sungguh berbaloi. anak-anak suka ibu ayah lagi suka..
  • Like fb kami di graduatekids

    JOM BERMAIN DENGAN SIMANJA SAMBIL BELAJAR DENGAN WOODEN TOYS! HARGA MEMANG MURAH ..

    JOM KUMPUL KOLEKSI ANAK-ANAK SEKARANG...
BEETLE FOUR COLUMNS
 size :20.3 x 18.5 cm
code: BFC 001
RM 44
Sesuai untuk kanak-kanak berumur 2 tahun ke atas




Kebaikan :
1. Anak kita suka objek berwarna-warni.
2 ) Dapat meningkatkan hubungan antara ibu bapa dan kanak-kanak 
kerana mereka boleh bermain bersama-sama .
3 ) Dapat menggerakkan lengan dan otot jari jemari anak-anak kecil.
4 ) Item dan bahagian-bahagian yang diperbuat daripada bahan-bahan yang selamat.
5 ) Ia adalah alat yang sihat untuk kanak-kanak belajar di peringkat pendidikan awal.

Tujuan Pendidikan:
1 ) anak-anak dapat membezakan bentuk seperti empat segi, tiga segi, bulat.
2  anak-anak dapat kenal warna-warna cantik seperti merah, biru, kuning, hijau.
3 ) anak-anak dapat tingkatkan kemahiran menganalisa sesuatu dengan cepat 
4 ) anak-anak dapat berkomunikasi antara mata dan tangan secara efektif
5) anak-anak akan belajar berusaha bersungguh-sungguh menyiapkan tugasan yang diberi.





THREE SMALL TRAIN
saiz: 28 x 22 cm
code: YX015
RM 32
Sesuai untuk kanak-kanak berumur 2 tahun ke atas


Kebaikan :
1. Anak kita suka objek berwarna-warni.
2 ) Dapat meningkatkan hubungan antara ibu bapa dan kanak-kanak kerana mereka boleh bermain bersama-sama .
3 ) Dapat menggerakkan lengan dan otot jari jemari anak-anak kecil.
4 ) Item dan bahagian-bahagian yang diperbuat daripada bahan-bahan yang selamat.
5 ) Ia adalah alat yang sihat untuk kanak-kanak belajar di peringkat pendidikan awal.

Tujuan Pendidikan:
1 ) anak-anak dapat membezakan bentuk seperti empat segi, tiga segi, bulat.
2  anak-anak dapat kenal warna-warna cantik seperti merah, biru, kuning, hijau.
3 ) anak-anak dapat tingkatkan kemahiran menganalisa sesuatu dengan cepat 
4 ) anak-anak dapat berkomunikasi antara mata dan tangan secara efektif
5) anak-anak akan belajar berusaha bersungguh-sungguh menyiapkan tugasan yang    diberi.
6. anak-anak belajar cara susunan dengan betul



DIGITAL HOUSE
Code: XY087
RM 60
Sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun ke atas





Kebaikan :
1. Anak kita suka objek berwarna-warni.
2 ) Dapat meningkatkan hubungan antara ibu bapa dan kanak-kanak kerana mereka boleh bermain bersama-sama .
3 ) Dapat menggerakkan lengan dan otot jari jemari anak-anak kecil.
4 ) Item dan bahagian-bahagian yang diperbuat daripada bahan-bahan yang selamat.
5 ) Ia adalah alat yang sihat untuk kanak-kanak belajar di peringkat pendidikan awal.

Tujuan Pendidikan:
1. Biarkan bayi anda mengiktiraf pelbagai bentuk nombor dan warna mereka. 
Membuat anak-anak anda memahami warna , bentuk nombor digital 0-9 , 
serta tanda geometri dan aritmetik. Berhati sensitiviti gerakan baby`s 
anda dan pemikiran cepat. Ia sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun dan ke atas.

2. Menggalakkan kanak-kanak untuk belajar dan mengenal angka dan bentuk
Warna dan bentuk meningkatkan minat pembelajaran dan keupayaan kanak-kanak
Bentuk menyusun dan nombor pengiktirafan penting pada usia awal
Menggalakkan ketangkasan, penyelarasan tangan / mata, dan manipulasi
sensitiviti gerakan senaman bayi dan cepat berfikir dalam mengenal pasti
nombor dan bentuk.

3.Meningkatkan koordinasi tangan-mata
pembelajaran awal jam dan masa
Memahami struktur tiga dimensi latihan, belajar untuk merombak rumah.
Pakej termasuk: Wooden House Digital, bentuk, nombor


SLIPPERY CARS
RM 28

SLIPPERY CARS
Itemcode:YX411
Price:RM28.00
Availability:Ready
Manufacturer:Toys
Size:12*4*31cm
4 COLORS BEAD
saiz: 18 x 16 x 15 cm
code: YX677
RM 30
Sesuai untuk kanak-kanak berumur 12 bulan ke atas




Reka bentuk baru, beroda dan berkualiti tinggi , reka bentuk bagus.
Warna-warna terang boleh menarik anda perhatian bayi .
Untuk bayi yang baru lahir kanak-kanak lelaki dan gegirl 12 bulan ke atas dah boleh main.
Diperbuat daripada kayu berkualiti tinggi, kayu digilap licin, tidak menyakiti kulit bayi
Bahan: Kayu + cat bukan toksit

NUMBERING
Code: YX351
RM 12
Sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun ke atas






Kebaikan :
1. Anak kita suka objek berwarna-warni.
2 ) Dapat meningkatkan hubungan antara ibu bapa dan kanak-kanak kerana mereka boleh bermain bersama-sama .
3 ) Dapat menggerakkan lengan dan otot jari jemari anak-anak kecil.
4 ) Item dan bahagian-bahagian yang diperbuat daripada bahan-bahan yang selamat.
5 ) Ia adalah alat yang sihat untuk kanak-kanak belajar di peringkat pendidikan awal.

Tujuan Pendidikan:
1 ) anak-anak dapat membezakan bentuk seperti empat segi, tiga segi, bulat.
2  anak-anak dapat kenal warna-warna cantik seperti merah, biru, kuning, hijau.
3 ) anak-anak dapat tingkatkan kemahiran menganalisa sesuatu dengan cepat 
4 ) anak-anak dapat berkomunikasi antara mata dan tangan secara efektif
5) anak-anak akan belajar berusaha bersungguh-sungguh menyiapkan tugasan yang    diberi.
6. anak-anak belajar cara susunan dengan betul



QUEBRA CABECA EDUCATIVO
Code: YX231
RM 34
Sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun ke atas


Kebaikan :
1. Anak kita suka objek berwarna-warni.
2 ) Dapat meningkatkan hubungan antara ibu bapa dan kanak-kanak kerana mereka boleh bermain bersama-sama .
3 ) Dapat menggerakkan lengan dan otot jari jemari anak-anak kecil.
4 ) Item dan bahagian-bahagian yang diperbuat daripada bahan-bahan yang selamat.
5 ) Ia adalah alat yang sihat untuk kanak-kanak belajar di peringkat pendidikan awal.

Tujuan Pendidikan:
1 ) anak-anak dapat membezakan bentuk seperti empat segi, tiga segi, bulat.
2  anak-anak dapat kenal warna-warna cantik seperti merah, biru, kuning, hijau.
3 ) anak-anak dapat tingkatkan kemahiran menganalisa sesuatu dengan cepat 
4 ) anak-anak dapat berkomunikasi antara mata dan tangan secara efektif
5) anak-anak akan belajar berusaha bersungguh-sungguh menyiapkan tugasan yang    diberi.
6. anak-anak belajar cara susunan dengan betul



KNOCK BALL THE LADDER
code: 0312
RM 44
Sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun ke atas


Kebaikan :
1. Anak kita suka objek berwarna-warni.
2 ) Dapat meningkatkan hubungan antara ibu bapa dan kanak-kanak kerana mereka boleh bermain bersama-sama .
3 ) Dapat menggerakkan lengan dan otot jari jemari anak-anak kecil.
4 ) Item dan bahagian-bahagian yang diperbuat daripada bahan-bahan yang selamat.
5 ) Ia adalah alat yang sihat untuk kanak-kanak belajar di peringkat pendidikan awal.

Tujuan Pendidikan:
1 ) anak-anak dapat membezakan bentuk seperti empat segi, tiga segi, bulat.
2  anak-anak dapat kenal warna-warna cantik seperti merah, biru, kuning, hijau.
3 ) anak-anak dapat tingkatkan kemahiran menganalisa sesuatu dengan cepat 
4 ) anak-anak dapat berkomunikasi antara mata dan tangan secara efektif
5) anak-anak akan belajar berusaha bersungguh-sungguh menyiapkan tugasan yang    diberi.
6. anak-anak belajar cara susunan dengan betul


MULTIFUNTION FLOWER&BIRD REAL PEARLS
RM 80



SHAPE PUZZLE
code: TZ-B2039
RM 32
Sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun ke atas






Kebaikan :
1. Anak kita suka objek berwarna-warni.
2 ) Dapat meningkatkan hubungan antara ibu bapa dan kanak-kanak kerana mereka boleh bermain bersama-sama .
3 ) Dapat menggerakkan lengan dan otot jari jemari anak-anak kecil.
4 ) Item dan bahagian-bahagian yang diperbuat daripada bahan-bahan yang selamat.
5 ) Ia adalah alat yang sihat untuk kanak-kanak belajar di peringkat pendidikan awal.

Tujuan Pendidikan:
1 ) anak-anak dapat membezakan bentuk seperti empat segi, tiga segi, bulat.
2  anak-anak dapat kenal warna-warna cantik seperti merah, biru, kuning, hijau.
3 ) anak-anak dapat tingkatkan kemahiran menganalisa sesuatu dengan cepat 
4 ) anak-anak dapat berkomunikasi antara mata dan tangan secara efektif
5) anak-anak akan belajar berusaha bersungguh-sungguh menyiapkan tugasan yang    diberi.
6. anak-anak belajar cara susunan dengan betul



MULTIFUNTIONAL PUZZLE BOX
code: YX657
RM 70
Sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun ke atas







Kebaikan :
1. Anak kita suka objek berwarna-warni.
2 ) Dapat meningkatkan hubungan antara ibu bapa dan kanak-kanak kerana mereka boleh bermain bersama-sama .
3 ) Dapat menggerakkan lengan dan otot jari jemari anak-anak kecil.
4 ) Item dan bahagian-bahagian yang diperbuat daripada bahan-bahan yang selamat.
5 ) Ia adalah alat yang sihat untuk kanak-kanak belajar di peringkat pendidikan awal.

Tujuan Pendidikan:
1 ) anak-anak dapat membezakan bentuk seperti empat segi, tiga segi, bulat.
2  anak-anak dapat kenal warna-warna cantik seperti merah, biru, kuning, hijau.
3 ) anak-anak dapat tingkatkan kemahiran menganalisa sesuatu dengan cepat 
4 ) anak-anak dapat berkomunikasi antara mata dan tangan secara efektif
5) anak-anak akan belajar berusaha bersungguh-sungguh menyiapkan tugasan yang    diberi.
6. anak-anak belajar cara susunan dengan betul




RAINBOW TOWER
code: RBT-035
RM 16
Sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun ke atas
                                                                                                   



Kebaikan :
1. Anak kita suka objek berwarna-warni.
2 ) Dapat meningkatkan hubungan antara ibu bapa dan kanak-kanak kerana mereka boleh bermain bersama-sama .
3 ) Dapat menggerakkan lengan dan otot jari jemari anak-anak kecil.
4 ) Item dan bahagian-bahagian yang diperbuat daripada bahan-bahan yang selamat.
5 ) Ia adalah alat yang sihat untuk kanak-kanak belajar di peringkat pendidikan awal.

Tujuan Pendidikan:
1 ) anak-anak dapat membezakan bentuk seperti empat segi, tiga segi, bulat.
2  anak-anak dapat kenal warna-warna cantik seperti merah, biru, kuning, hijau.
3 ) anak-anak dapat tingkatkan kemahiran menganalisa sesuatu dengan cepat 
4 ) anak-anak dapat berkomunikasi antara mata dan tangan secara efektif
5) anak-anak akan belajar berusaha bersungguh-sungguh menyiapkan tugasan yang    diberi.
6. anak-anak belajar cara susunan dengan betul




MINIATURE SPEEDING CAR
code: YX730
RM 60
Sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun ke atas



Miniature Speeding car Wooden toys Children Educational toy Baby gift 

Size: 28.5*27*10.5 cm 
Weight:  0.82 kg 
Material: wood



03


Kebaikan :
1. Anak kita suka objek berwarna-warni.

2 ) Dapat meningkatkan hubungan antara ibu bapa dan kanak-kanak kerana mereka boleh bermain bersama-sama .

3 ) Dapat menggerakkan lengan dan otot jari jemari anak-anak kecil.

4 ) Item dan bahagian-bahagian yang diperbuat daripada bahan-bahan yang selamat.

5 ) Ia adalah alat yang sihat untuk kanak-kanak belajar di peringkat pendidikan awal.


Tujuan Pendidikan:

1 ) anak-anak dapat membezakan bentuk seperti empat segi, tiga segi, bulat.
2  anak-anak dapat kenal warna-warna cantik seperti merah, biru, kuning, hijau.

3 ) anak-anak dapat tingkatkan kemahiran menganalisa sesuatu dengan cepat 
4 ) anak-anak dapat berkomunikasi antara mata dan tangan secara efektif
5) anak-anak akan belajar berusaha bersungguh-sungguh menyiapkan tugasan yang    diberi.
6. anak-anak belajar cara susunan dengan betul



BRITISH CARD
code: WGH5825
RM 44
Sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun ke atas















Kebaikan :
1. Anak kita suka objek berwarna-warni.
2 ) Dapat meningkatkan hubungan antara ibu bapa dan kanak-kanak kerana mereka boleh bermain bersama-sama .
3 ) Dapat menggerakkan lengan dan otot jari jemari anak-anak kecil.
4 ) Item dan bahagian-bahagian yang diperbuat daripada bahan-bahan yang selamat.
5 ) Ia adalah alat yang sihat untuk kanak-kanak belajar di peringkat pendidikan awal.

Tujuan Pendidikan:
 1.   Ini adalah kad teka-teki permainan yang  diiktiraf hampir sama    British  kad nombor haiwan untuk pembelajaran awal kanak-kanak.
2.    Ia mempunyai 10 nombor untuk dipadankan dengan 10 kad kiraan.
3.    Terdapat 26 huruf abjad dengan 26 kad haiwan.
 4.   Kad pembelajaran haiwan yang menarik yang membantu kanak-kanak mengenal nombor dan buat    kiraan mudah.
 5.    Membantu keupayaan pembelajaran , mengumpul pengetahuan prasekolah bayi
 6.    Kad British 26 Surat
7.     26 huruf abjad dengan 26 kad haiwan.
8.      huruf dan haiwan abjad pengiktirafan
 9.     Saiz produk: 23 x 19 x 8 cm
10.    Bahan abjad : kayu bukan toksik + cat selamat
11.    Sesuai untuk peringkat umur 1+

Berat: 0.3kg
Saiz produk: 23 x 19 x 8 cm
Bahan abjad : kayu bukan toksik + cat selamat
Sesuai untuk peringkat umur 1+

Arithmetic Digital Card 10 Nombor
Saiz produk: Anggaran 22 x 19 x 4.5 cm
Bahan: Wood
pelbagai Umur: 1-5 tahun
 
Ciri-ciri: alat pembelajaran pendidikan awal
Mengajar anak-anak muda mengira dan nombor pengiktirafan
Pakej termasuk 10 nombor kayu dari 1 hingga 10 dan 10 kad kayu

MINI SHAPE
code: MS032
RM 16






Kebaikan :
1. Anak kita suka objek berwarna-warni.
2 ) Dapat meningkatkan hubungan antara ibu bapa dan kanak-kanak kerana
 mereka boleh bermain bersama-sama .
3 ) Dapat menggerakkan lengan dan otot jari jemari anak-anak kecil.
4 ) Item dan bahagian-bahagian yang diperbuat daripada bahan-bahan yang selamat.
5 ) Ia adalah alat yang sihat untuk kanak-kanak belajar di peringkat pendidikan awal.

Tujuan Pendidikan:
Kayu Geometric Shape Sorter Puzzle Bricks Lembaga blok bangunan
 mainan teka-teki, diperbuat daripada berkualiti tinggi cat kayu pepejal 
dengan cat bukan toksik, BPA free.Best untuk 3 -Year- Old Pendidikan Awal .
Ciri

Saiz : kira-kira 5.7 ​​* 5.7 * 0.2in
Termasuk 3 jenis bentuk sorting kapal.
Diperbuat daripada berkualiti tinggi cat kayu pepejal dengan cat bukan toksik, 
BPA percuma
Warna yang berbeza sesuai untuk bayi visual, otot dan idea hadiah IQ exploitation.
Great untuk kanak-kanak kanak-kanak.

 Bukan untuk kanak-kanak di bawah 2 tahun.

PAKEJ 1

+ FREE GIFT
 (sehingga stok masih ada)
RM 10

HARGA asal: RM 147
HARGA Perkenalan : RM 137
HARGA PROMOSI RM 125
 (Termasuk postage)
SS add RM 20
Buat pilihan segera sebelum pakej promosi ini tamat pada bila-bila masa shj tanpa notis.
sila bandingkan harga kami dengan harga lain anda pasti menyesal kerana tidak mendapatkannya segera. jangan biarkan usia anak ank berlalu pergi tanpa wooden toys education terpilih ini
ibu bapa hanya perlu buat pilihan pakej mana yang diinginkan sahaja             
PAKEJ 2

+ FREE GIFT
 (sehingga stok masih ada)
RM 10
HARGA asal: RM 142
HARGA Perkenalan : RM 132
HARGA PROMOSI RM 125
 (Termasuk postage)
SS add RM 20

Buat pilihan segera sebelum pakej promosi ini tamat pada bila-bila masa shj tanpa notis.
sila bandingkan harga kami dengan harga lain anda pasti menyesal kerana tidak mendapatkannya segera. jangan biarkan usia anak ank berlalu pergi tanpa wooden toys education terpilih ini
ibu bapa hanya perlu buat pilihan pakej mana yang diinginkan sahaja      
PAKEJ 3:
+ FREE GIFT
(sehingga stok masih ada)
RM 10
HARGA asal: RM 147
HARGA Perkenalan : RM 137
HARGA PROMOSI RM 125
 (Termasuk postage)
SS add RM 20


BAGAIMANA ? 
DAH DAPAT BUAT KEPUTUSAN YANG TEPAT?
INGAT !! SEMAKIN LAMBAT ANDA BUAT KEPUTUSAN, SEMAKIN USIA SI KECIL MENINGKAT, MAKA RUGILAH PELABURAN ANDA.
 JADIKAN IBU BAPA YANG BIJAK SESUAI PERKEMBANGAN USIA ANAK ANDA

PEMBAYARAN MELALUI 
KAD KREDIT

                                                      
                                         
                                   Terima Kasih!
Anda memilih untuk membuat bayaran melalui PayPal / Kad Kredit
  • Barang akan diposkan selepas kami menerima EMAIL PESANAN (RUJUK LANGKAH 2) daripada anda untuk anda menerima pesanan tersebut dalam masa terdekat.
  • Penghantaran dilakukan melalui Pos Laju. Ianya CEPAT dan DIJAMIN SELAMAT. Pos Laju juga menjanjikan penghantaran di dalam zon penghantaran dalam masa 24jam*
pos laju
  • Kami akan memberikan Tarikh Pengeposan dan Nombor Tracking (Sekiranya diperlukan) dan anda boleh menyemak status penghantaran barang melalui nombor Tracking tersebut secara online.

Ketahuilah bahawa anda telah membaca sehingga di sini, 
maka kami ingin mengucapkan..

TAHNIAH ANDA IBU BAPA YANG BIJAK
download

**********************************************************************************************************************


LANGKAH 1
Buat Pembayaran melalui Kad Kredit
PERINGATAN!
>>Sila pastikan anda telah menekan button bar dengan betul untuk membuat pembayaran mengikut pakej<<
~SEMENANJUNG MALAYSIA~

                                         PAKEJ WOODEN TOYS
                                      
SILA PILIH PAKEJ
PAKEJ 1 RM125
PAKEJ 2 RM125
PAKEJ 3 RM125

*Harga adalah termasuk kos penghantaran Pos Laju

~LABUAN, SABAH DAN SARAWAK~

                                     PAKEJ WOODEN TOYS
                                         
SILA PILIH PAKEJ
PAKEJ 1 RM145 /SS
PAKEJ 2 RM145/SS
PAKEJ 3 RM145/SS
*Harga adalah termasuk kos penghantaran Pos Laju  
“Sistem pembayaran kredit kad secara online kami adalah dijamin 100% selamat dengan menggunakan PayPal (Kami telah menggunakannya tanpa sebarang komplain dari pelanggan!)”
images (1)
LANGKAH 2
Selepas anda lakukan pembayaran;
Sila Emailkan Pesanan anda bersama maklumat berikut:
  • Nama penuh anda.
  • Jumlah pembayaran mengikut pakej 
  • Pembayaran menggunakan – KAD KREDIT
  • Alamat surat menyurat untuk penerimaan penghantaran
  • Alamat E-mail anda jika ada
  • Nombor telefon bimbit 
Emailkan kepada:
aiu0909@gmail.com
 Tajuk/subjek : Montessori Toys
Atau, anda boleh SMS/ WhatsApp kami di 0195720525 bersama nama, alamat, e-mail, order dan cara pembayaran.
PEMBAYARAN MELALUI ATM TRANSFER / BANK-IN / 
ONLINE BANKING
Terima kasih!
Anda memilih untuk membuat bayaran melalui ATM Transfer/ Bank-In/ Online Banking
  • Barang akan diposkan selepas kami menerima EMAIL PESANAN (RUJUK LANGKAH 2) daripada anda untuk anda menerima pesanan tersebut dalam masa terdekat.
  • Penghantaran dilakukan melalui Pos Laju. Ianya Cepat dan DIJAMIN Selamat. Pos Laju juga menjanjikan penghantaran di dalam zon penghantaran dalam masa 24jam*.
pos laju
  • Pihak kami akan memberikan Tarikh Pengeposan dan Nombor Tracking (Sekiranya diperlukan) dan anda boleh menyemak status penghantaran barang melalui nombor Tracking tersebut secara online.

LANGKAH 1
Buat Pembayaran melalui Kad Kredit
PERINGATAN!
>>Sila pastikan anda telah menekan button bar dengan betul untuk membuat pembayaran mengikut pakej<<
~SEMENANJUNG MALAYSIA~

                                         PAKEJ WOODEN TOYS
                                       
 
SILA PILIH PAKEJ
PAKEJ 1 RM125
PAKEJ 2 RM125
PAKEJ 3 RM125

*Harga adalah termasuk kos penghantaran Pos Laju
~LABUAN, SABAH DAN SARAWAK~
  PAKEJ WOODEN TOYS
 

 
SILA PILIH PAKEJ
PAKEJ 1 RM145/SS
PAKEJ 2 RM145/SS
PAKEJ 3 RM145/SS
*Harga adalah termasuk kos penghantaran Pos Laju 

LANGKAH 1
BUAT PEMBAYARAN DENGAN CARA ATM TRANSFER/ BANK-IN/ ONLINE BANKING
 “SILA BUAT PILIHAN BANK YANG MEMUDAHKAN ANDA.. CIMB BANK ATAU MAYBANK..”
Pilih CIMB BANK
CIMB LOGO
Payment Detail :-
Bank :
CIMB BANK
Nombor Akaun :
7005306008
Nama :
RAHAYU RAZALI
Jumlah Transfer/ Bank-In :
JUMLAH PEMBAYARAN MENGIKUT
 PAKEJ PESANAN 
*Sekiranya anda mempunyai CIMBClicks
cimbclicks octo
Pilih MAYBANK
 MAYBANK LOGO
Payment Detail :-
Bank :
MAYBANK
Nombor Akaun :

361145211292
Nama :
RAHAYU RAZALI
Jumlah bank-in :
JUMLAH PEMBAYARAN MENGIKUT
PAKEJ PESANAN 
*Sekiranya anda mempunyai MAYBANK2U 
maybank2u1
LANGKAH 2
Selepas Anda lakukan pembayaran;
Sila EMAIL Pesanan dan Transaksi Anda bersama maklumat berikut:-
  • Nama penuh anda.
  • Jumlah pembayaran mengikut pakej 
  • Nyatakan ke Akaun Bank mana Pembayaran dibuat (MAYBANK atau CIMB BANK)
  • Alamat surat menyurat untuk penerimaan penghantaran
  • Nombor telefon bimbit
  • Jika urusan pembayaran dilakukan SECARA ONLINE, sertakan NO RUJUKAN ONLINE BANKING 
Emailkan kepada:
aiu0909@gmail.com
Tajuk/subjek : Montessori Toys

Atau, anda boleh SMS/ WhatsApp kami di 0195720525 bersama nama, alamat, e-mail, order dan cara pembayaran.
           


                
Sekiranya anda berminat untuk menjadi ejen kami dan mempunyai pertanyaan lanjut atau menghadapi sebarang masalah dan memerlukan bantuan segera, pihak kami sedia untuk membantu anda. Sila hubungi kami melalui telefon atau email yang tertera di bawah.
Telefon / WhatsApp / SMS:
0195720525

E-mail: 
aiu0909@gmail.com
Alamat:
BANGI
Terima kasih kerana sudi berurusan dengan kami, pihak kami memohon ampun dan maaf andai berlaku kesilapan atau kekurangan semasa kita berurusan. Kami doakan agar kalian senantiasa di bawah rahmat dan lindungan Ilahi. Amin
Sekian.
Yang Benar,
Rahayu Razali
Founder : http://montessoriestoys.blogspot.my/
Pengedar : montessori wooden education toys
FB: graduatekids
IG: montessoriestoys


p/s: terima kasih kerana sudi membaca artikel ini sehingga habis. Jangan lupa support dan like page 
 kami graduatekids